Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse :: Organe si accesorii pentru constructia de masini :: Suporti reglabili pentru utilaje

Suport pentru solicitari mici Sus Comanda / oferta

Acest tip de suporti se folosesc In primul rand In industria mobiliera. Exista o varianta fixa si una cu articulatie. Talpa este din poliamida iar surubul din otel zincat. Talpa nu dispune de cauciuc antiderapant.

Tipuri constructive:
Fix ( 3DP ) * Cu articulatie ( 3DP ) *

Suport industrial cu talpa din material plastic Sus Comanda / oferta

Suporti industriali cu talpa din material plastic sunt destinate pentru constructia liniilor transportoare. Se pot comanda In diferite marimi. Talpa este din material plastic, iar piciorul filetat din otel zincat sau otel inoxidabil. Exista o varianta fixa si una cu articulatie.

Tipuri constructive:
Suport cu articulatie (BTC901)* Suport cu gaura de fixare (BTC801, TCM87)* Suport cu articulatie si gaura de fixare (BTC903, BTC918)* Suport cu cioc si gaura de fixare (TCM27)"

Suport industrial.pdf

Suport industrial cu talpa din metal Sus Comanda / oferta

Suporti industriali cu talpa din metal sunt destinate pentru constructia liniilor transportoare. Se pot comanda In diferite marimi. Talpa este din metal si dispune de cauciuc antiderapant, iar piciorul filetat din otel zincat sau otel inoxidabil. Exista doar In varianta fixa care se pot regla la ± 5°.

Tipuri constructive:
Suport antivibratie din otel inoxidabil (TCM91-90)* Suport antivibratie din otel inoxidabil (GET_TH)* Suport cu gaura de fixare (TCM96)

Suport industrial.pdf

Suport industrial cu talpa din cauciuc Sus Comanda / oferta

Suportul industrial cu talpa din cauciuc Indeplineste rolul de amortizor de vibratii.si este destinata pentru constructia liniilor transportoare. Se pot comanda In diferite marimi. Piciorul filetat este din otel zincat sau otel inoxidabil. Duritatea cauciucului vulcanizat este de 72 Shore-A. Exista o varianta fixa si una cu articulatie.

Tipuri constructive:
Suport de cauciuc cu articulatie (MNX)* Suport de cauciuc fixabil cu articulatie (MNX)*

Suport industrial.pdf

Dop cilindric, dreptunghiular si patrat Sus Comanda / oferta

Aceste dopuri se pot monta pe diferie tipuri de tevi metalice. Cu ajutorul acestor dopuri se monteaza usor suporti pentru utilaje. Corpul dopului este din poliamida, iar piulita din interiorul acestuia este din bronz. In caz de comanda se va lua In considerare si grosimea peretelui tevii deoarece pe asta se va sprijini bordura dopului.

Tipuri constructive:
Dop patrat (TCM68)* Dop cilindric (TCM64) Dop dreptunghiular (TCM82)

Dop cilindric dreptunghiular si patrat.pdf