Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse :: Organe si accesorii pentru constructia de masini :: Elemente pentru constrctia liniilor transportoare

Elemente pentru sustinerea liniilor transportoare Sus Comanda / oferta

Elementele prezentate mai jos se pot asambla modular, obtinand usor sistemul de sustinere a liniei transportoare. Acestea sunt din poliamida si rezista la influente externe. Culoarea de baza este neagra, dar este disponibil si In alte culori la comenzi speciale.

Tipuri constructive:
Suport* Capete de rulment* Element de sprijin pentru suport* Element de sprijin pentru sina
Element de fixare cu sina Surub de fixare Suport pentru tije*

1. Elemente pentru sustinerea liniilor transportoare.pdf
2. Elemente pentru sustinerea liniilor transportoare.pdf

Distantiere Sus Comanda / oferta

Cu ajutorul acestui produs se poate fixa axial o rola sau roti de lant modulare. O alta aplicatie este separarea rolele Intre ele. Materialul distantierelor este poliamida.

Tipuri constructive:

Transportoare cu role Sus Comanda / oferta

Transportoarele cu role se pot pune fie Intre doua linii transportoare, fie la capatul liniei. Nu necesita antrenare mecanica, inertia produsului fiind suficienta pentru a-l transporta. Materialul rolelor de transfer este acetal de culoarea gri. Rolele transportoare conducatoare au rol de pozitionare si pot fi amplasate la cele doua capete a liniei sau la mijloc. In cazul celor amplasate la capete sunt montate role doar pe partea activa, In timp ce In celalalt caz sunt montate role pe ambele parti. Materialul acestor role este poliamida.

Tipuri constructive:
Role modulare de transfer Role modulare conducatoare

Transportoare cu role.pdf

Role de Intoarcere Sus Comanda / oferta

Aceste produse asigura posibilitatea de Intoarcere a benzilor modulare. Rolele pot fi cu bordura sau fara. Materialul din care sunt facute este poliamida, unele tipuri sunt Invelite In cauciuc. Conexiunea pe ax este cilindrica sau canelata. Exista versiuni care au prevazut o flansa In mijloc care ajuta la pozitionarea benzii modulare. Culoarea de baza este neagra, dar este disponibil si In alte culori la comenzi speciale

Tipuri constructive:
Role de Intoarcere Role de Intoarcere cauciucate

Role de intoarcere.pdf

Capete de role Sus Comanda / oferta

Capetele de role sunt accesorii utile ale rolelor de Intoarecere. Prin intermediul acestora, rolele pot fi de antrenare sau care sa aiba cursa libera. Se pot monta prin presare la capatul rolei. Materialul din care sunt facute este poliamida.

Tipuri constructive:
Capat de rola cu rulment Capat de rola cu roti de lant