Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse :: reductoare melcate

Reductoare melcate Sus Comanda / oferta

Reductoarele melcate sunt caracterizate prin flexibilitatea lor. Ele pot fi prevazute cu ax de iesire, flansa de prindere la iesire, brat de forta. Conexiunea la motor se poate face cu flanse standard B14 si B5.

Factorul de reductie unui reductor melcat se situeaza intre r=5 si r=100.

In catalog veti gasi informatii cu privire la dimensiunile reductoarelor si momentele respective turatiile care pot fi obtinute.

Catalog Reductoare Melcate.pdf

CONVERTIZOARE DE FRECVENTA Sus Comanda / oferta

Convertizorul de frecventa tip MSI 10 are alimentare monofazata si 3 iesiri de 230V. Acest convertizor de frecventa este recomandat pentru aplicatii mai putin pretentioase, care utilizeaza motoare cu o putere de maxim 2.2kW si la care principiul pe care se bazeaza controlul este doar V/f (tensiune/frecventa). Avantajul acestui model este ca are deja incorporat posibilitatea de reglaj prin PID. Nu este recomandata pentru aplicatii in industria grea.

Convertizorul de frecventa tip MSI 100 are alimentare trifazata, se poate utiliza pentru reglajul control vector, intre puterile 0.75-2.2kW. Dispune de mai multe functii fata de sistemul MSI 10. Aici functia de PLC este implementata, are mai multe intrari si iesiri analog, are mai multe iesiri cu relee programabile. Rata de suprasarcina 1sec : 200% 10sec : 180%, 60sec:150%.

Convertizorul de frecventa tip MSI 200 are se poate utiliza pentru reglajul V/f sau control vector, alimentarea si iesirile sunt trifazate. Aplicatiile la care se recomanda au puterea motorului intre 3kW si 110kW. La parametrizare se poate separa alimentarea pentru ventilator/pompa de alimentarea generala. Aici gasim reglaj prin PID, PLC simplu si un reglaj explicit pentru paramentrii pomei, care prin iesirile cu relee, poate regla mai multe faze de functionare al pompei.

Tip MSI 10 Tip MSI 100 Tip MSI 200