Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse :: curele speciale

Curele speciale

Acestea sunt curele de transmisie cu un strat de învelis suplimentar exterior (extrados), folosite în cazurile în care curelele îndeplinesc functii de transport.
 
Curelele de baza pot fi curele trapezoidale clasice, curele late cu sau fara insertii si curele dintate metrice sau cu pasul în inch. Stratul de învelis poate fi din materiale diferite în functie de aplicatie cu diferite duritati si rezistente la uzura, având diferite grosimi, cu suprafata neteda sau profilata. În cazul în care cureaua de baza este curea dintata exista posibilitatea de a configura dantura prin frezare conform aplicatiei în cauza. (dinti pe un rând la mijlocul curelei, doua rânduri de dinti pe marginea curelei, etc.) Exista posibilitatea gauririi curelelor în cazul aplicatiilor cu vid.

Aceste curele sunt folosite cel mai frecvent în:

  • industria de prelucrarea a lemnului si industria mobilei pe rol de curele de transport respectiv la utilajele de calibrat.
  • industria hârtiei, industria tipografica si producatoare de ambalaje pe rol de curele de transport si curele de alimentare.
  • industria alimentara la masinile de ambalat verticale si la masinile de însurubat capace de conserve.
  • industria de prelucrare a maselor plastice pe liniile de productie de cablaje electrice si la liniile continue de extrudare a profilelor si a tevilor din plastic.