Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse:: TEHNICA LINIARA

Suruburi si piulite cu filet trapezoidal

Suruburi cu filet trapezoidal Sus Comanda / oferta
Va oferim suruburi cu filet trapezoidal confectionate prin rulare.Materialul folosit este de otel carbon de calitate C15, C45 si otel inoxidabil A2 si A4. Sunt incadrate in trei clase de precizie, satisfacand astfel nevoile de pozitionare cerute. Lungimile de livrare standard 1 – 6m.

Surub KEQ C15 (economy)
precizia de pozitionare:
±200µm/300mm
Surub KQX C15 (standard)
precizia de pozitionare:
±200µm/300mm
Surub KKA C45
precizia de pozitionare:
± 50µm/300mm
 
Surub KTS C45
precizia de pozitionare:
± 100µm/300mm
Surub KRP INOX A2
precizia de pozitionare:
±200µm/300mm
Surub KAM INOX A4
precizia de pozitionare:
±200µm/300mm

Catalog Suruburi cu filet trapezoidal.pdf

Piulite cu filet trapezoidal Sus Comanda / oferta
Sunt confectionate din 10 tipuri de material. Sunt disponibile in variante cilindrice, hexagonale si cu guler.

Piulite otel
MLF si MZP
Piulite bronz
HSN si HBD
Piulite otel
MES
 
Piulite bronz
FTN si FXN
Piulite otel inoxidabil
HDA
Piulite alama sau otel
QOB si CQA
 
Piulite mat. Plastic
MPH
Piulite mat. plastic
FCS
Piulite bronz
BIG

Catalog Suruburi cu filet trapezoidal.pdfSuruburi si piulite cu bile

SURUBURI SI PIULITE CU BILE TBI MOTION Sus Comanda / oferta
In calitate de distribuitori oficiali TBI Motion, va putem oferi suruburi si piulite cu bile la un excelent raport pret-calitate.

Aici (https://www.youtube.com/watch?v=lWQLE5IvXFo#t=72) puteti vedea tehnologia de fabricare a acestor produse. TBI Motion produce elemente de tehnica liniara din 1986.

Suruburi cu bile Piulite SFK Piulite BSH
 
Piulite SCI Piulite SFU Piulite SFV
 
Piulite SFS Piulite DFU Piulite DFV
 
Piulite DFS Carcasa pentru piulite MGD

Pentru mai multe informatii tehnice respectiv dimensiuni va rugam sa consultati catalogul nostru:
Catalog Suruburi si piulite cu bile.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 2D sau 3D la vreun model de piulita, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro.

Lagare fus surub, carcase pentru piulite

Lagare fus surub Sus Comanda / oferta

Lagarele fus surub ajuta la integrarea suruburilor cu filet trapezoidal sau a suruburilor cu bile.
Va putem oferi lagare cu doua tipuri de rulmenti. Lagarele marca TBI Motion sunt dotate cu rulmenti NSK, iar lagarele DTE cu rulmenti HRB.

Tip FK – capat motor Tip FF - capat liber Tip BK – capat motor
 
Tip BF – capat liber Tip EK – capat motor Tip EF - capat liber

Pentru mai multe informatii tehnice respectiv dimensiuni va rugam sa consultati catalogul nostru:
Catalog Lagare fus surub.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D la vreun model de lagar, va rugam sa solicitati acest lucru pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro.

Piulite de autoblocare Sus Comanda / oferta

Aceste piulite au rolul de a fixa elementele montate pe surub, impiedicand astfel deplasarea lor axiala. Ambele variante sunt dotate cu un surub vierme pentru a asigura fixarea lor pe ax.

Tip RM Tip RN

Catalog Piulite cu autoblocare.pdf


Carcase pentru cuplare servomotor Sus Comanda / oferta

Aceasta carcasa din fonta face posibila cuplarea suruburilor la servomotor prin cuplaje servo. Acest produs este compatibil cu majoritatea servomotoarelor. De asemenea sunt compatibile cu lagarele aflate la noi pe stoc

Carcase pentru cuplare servomotor

Carcasa Cuplare motor.pdf


Ghidaje si sanii liniare

GHIDAJE SI SANII LINIARE CU BILE Sus Comanda / oferta
In calitate de distribuitori oficiali TBI Motion, va putem oferi ghidaje si sanii liniare cu bile la un excelent raport pret-calitate.

Aici (https://www.youtube.com/watch?v=P8B7qE-oe-k) puteti vedea tehnologia de fabricare a acestor produse. TBI Motion produce elemente de tehnica liniara din 1986.

Ghidaje liniare Sanii TRS-F Sanii TRH-F
 
Sanii TRS-V Sanii TRH-V Sanii TRC-V
 
Burdufuri pentru ghidaje Ghidaje mini M Ghidaje mini MB

Pentru mai multe informatii tehnice respectiv dimensiuni va rugam sa consultati catalogul nostru:
Catalog Ghidaje si sanii liniare.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 2D sau 3D la vreun model de sanie cu bile, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro.

GHIDAJE SI SANII LINIARE CU ROLE CILINDRICE Sus Comanda / oferta
Ghidajele cu role cilindrice se utilizeaza, pentru aplicatii care necesita ghidari mai rigide, cu sarcini mai mari , si fiabilitate mare, de exemplu la masini unelte. Se pot utiliza in orice mediu in care fiabilitatea primeaza. Mecanismul saniilor, sistemul de lubrifiere, asigura eficacitatea si functionarea sinelor. Aceste lucruri sunt garantate de fabricantul nostru european ROSA SISTEMI.

Tip SC / SL Tip LC / LL

 

OPRITOARE PENTRU GHIDAJE PROFILATE Sus Comanda / oferta
Cu ajutorul opritoarelor producatorului italian se pot pozitiona saniile liniare pe ghidaje. Opritoarele sunt disponibile in doua variante functionale. Varianta cea mai simpla este cea mecanica FRCMAN. Varianta pneumatica poate fi integrata in sistemul de automatizare, asadar se poate controla fixarea saniilor chiar si de la distanta.

Tip FRCMAN
(mecanic)
Tip FRC
(pneumatic)
Tip FRCDP
(pneumatic)

 

GHIDAJ SI SANIE LINIARA DIN OTEL INOXIDABIL Sus Comanda / oferta
Ghidaj si sanie din aluminiu GLF. Acest tip de ghidaj este conceput in asa fel incat sa se poata aplica la orice tip de miscare liniara, din acest motiv, se poate folosi la mai multe tipuri de utilaje. Ghidajuk este din aluminiu, mai putin suprafata unde se intalneste cu sania, aici este o bara callita din otel inoxidabil. Principalele avantaje ale acestor ghidaje sunt greutatea redusa, materialul anticoroziv si pretul favorabil in comparatie cu celelalte materiale anticorozive.

Ghidaj si sanie din aluminiu Ghidaj din aluminiu cu sistem de masurare a cursei

Catalog Alte ghidaje liniare.pdf

Catalog Ghidaj din aluminiu cu sistem de masurare a cursei.pdf


GHIDAJE SI SANII CU AUTOLUBRIFIERE Sus Comanda / oferta
Ghidaje si sanii cu autolubrifiere. Acesta varianta reprezinta o solutie la un pret favorabil fata de ghidajele mini cu bile. Ghidajul este din aluminiu eloxat acoperit cu o suprafata de teflon. Reprezinta solutia ideala pentru medii cu vibratii. Acest ghidaj nu necesita ungere si este echivalent dimensional cu celelalte ghidaje folosite in industrie. Exista trei variante constrictive si doua variante cu tolerante diferite.

Mini-rail UNI-GUIDE UGA UNI-GUIDE D

Catalog Alte ghidaje liniare.pdf


CAI DE RULARE DE INALTA PRECIZIE Sus Comanda / oferta
Power Belt SRL ofera produsele companiei GMT GLOBAL INC., care este o solutie excelenta pentru ghidari precise. Principalul avantaj al acestor cai de rulare este ca sunt capabile de o miscare lina, fara vibratii, chiar si in cazul ghidajelor de mici dimensiuni, datorita coeficientului de frecare redusa din sistem. Alte caracteristici sunt: rigiditate, stabilitate mare chiar si la viteze mici, si sunt silentioase.

Tip GRV / GRV-S Tip GRD / GRD-S Tip GRVP
Tip GRDP Tip GBV Tip GBD


MESE CU ROLE INCRUCISATE Sus Comanda / oferta
Power Belt SRL ofera produsele companiei GMT GLOBAL INC., care au fost proiectate special pentru aplicatii unde se cer ghidari precise. Principalul avantaj al acestor mese cu role incrucisate este ca sunt capabile de o miscare lina, fara vibratii, chiar si in cazul ghidajelor de mici dimensiuni, datorita coeficientului de frecare redusa din sistem. Masa este construita din sistemul ultra-precis GMT, ceea ce garanteaza calitatea produsului. Alte caracteristici sunt: rigiditate, stabilitate mare chiar si la viteze mici, si sunt silentioase.

Tip GRA Tip GRB Tip GRC
Tip GRM Tip GRH Tip GRS


Ghidaje si sanii liniare cu role Sus Comanda / oferta
Ghidajele cu role CTS sunt o solutie silentioasa a miscarilor liniare. Rulmentii de inalta calitate ofera miscarea silentioasa si uniforma a saniei. Ghidajul este din aluminiu precis extrudat. Suprafata de rulare este alcatuita din doua bari din otel calit. Principalele avantaje ale ghidajelor cu role ar fi ca sunt capabile de miscari la viteze mari, nu necesita inretinere pretentioasa si nu necesita ungere, insa nu este permis ca materiale straine sa intre in contact cu ghidajul.

Principalul avantaj al ghidajelor si saniilor cu role LGA este ca asigura miscarea silentioasa chiar si la viteze mari. Acest aspect este consecinta fapului ca rulmentii sunt cu doua randuri de bile. Saniile vin dotate cu o protectie speciala antipraf care asigura si ungerea.

Ghidaje cu role
conducatoare
in exterior
Sanii cu role
conducatoare
in exterior
Ghidaje cu role
conducatoare
in interior
Sanii cu role
conducatoare
in interior
Ghidaj LGA Sanie LGA

Catalog Alte ghidaje liniare.pdf


Axe si rulmenti liniari

Axe rotunde si rulmenti liniari Sus Comanda / oferta
Mai jos veti gasi tipurile de rulmenti liniari care vin montati pe axe liniare din otel sau otel inoxidabil. Aceasta solutie este o varianta mai economica pentru asigurarea miscarii liniare. Gama larga de variante constructive ai acestor rulmenti liniari asigura solutii diversificate. Colivia poate fi din material plastic sau otel si dispune de protectie antipraf.

Suprafata axelor este calita. Informatii despre aceasta calire, respectiv dimensiunile disponibile gasiti in catalogul nostru:
Catalog Axe si rulmenti liniari.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D la vreun model de rulment sau ax, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro

Ax liniar din otel Ax liniar din
otel inoxidabil
Ax liniar
tubular din otel
Suport SK Suport SHF
 
Suport FGWN Suport SFWR Suport KTA si KTC KH LM/LME
 
LM-L/LME-L TK LMH/LMEH LMF/LMEF LMF-L/LMEF-L
 
LMK/LMEK LMK-L/ LMEK-L LMHP LMHP-L LMKP
 
LMKP-L LMKC/LMEKC


OPRITOARE PENTRU AXE ROTUNDE Sus Comanda / oferta
Cu ajutorul opritoarelor producatorului italian se pot pozitiona rulmentii liniari pe axele rotunde. Opritoarele sunt disponibile in doua variante functionale. Varianta cea mai simpla este cea mecanica FRCCMAN. Varianta pneumatica poate fi integrata in sistemul de automatizare, asadar se poate controla fixarea saniilor chiar si de la distanta.

Tip FRCCMAN
(mecanic)
Tip FRCC
(pneumatic)

 

RULMENTI SI AXE CU AUTOLUBRIFIERE Sus Comanda / oferta
In 1983 PBC Linear® a dezvoltat Simplicity®, rulmentul liniar cu autolubrifiere - tehnologie, care rezolva problemele cauzate de murdarie, vibratii, socuri. Pe langa asta, ofera solutii la aplicatii tip “camera curata”, la sudura si in turnatorii, unde rulmentii liniari conventionali nu functioneaza. Invelisul interior al rulmentului este din Frelon®, si prin interactiunea pe axul pe care este montat, pe suprafata axului se va crea in mod natural o suprafata de Frelon®. Acest film se depune pe ax si se disperseaza in gaurile microscopice de pe ax, creand astfel autolubrifierea.

Axe din alumíniu
cu invelis ceramic
Axe de precizie Suport SK Suport SHF
 
FM / FMC FMT / FMTC FMN / FMNC CFPM / CFPMC
 
SFPM / SFPMC DFPM / DFPMC PM / PMC PMN / PMNC

Catalog Axe si rulmenti liniari.pdf


Axe rotunde si rulmenti liniari in carcasa Sus Comanda / oferta
Mai jos gasiti tipurile de carcase din aluminiu care ofera solutii pentru miscarea liniara. Acestea vin montate pe axe liniare din otel sau otel inoxidabil. Aceasta solutie este o varianta mai economica pentru asigurarea miscarii liniare. Gama larga de variante constructive ai acestor rulmenti liniari asigura solutii diversificate. Colivia poate fi din material plastic sau otel si dispune de protectie antipraf. Suprafata axelor este calita.

Informatii despre aceasta calire, respectiv dimensiunile disponibile gasiti in catalogul nostru:
Catalog Axe si rulmenti liniari.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D la vreun model de rulment sau ax, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro

Ax liniar din otel Suport SK Suport SHF Suport FGWN Suport SFWR
 
Suport KTA si KTC KBAS SC/KBA SCL/KBAL SMCC
 
SMLC


Axe rotunde canelate si rulmenti liniari Sus Comanda / oferta
Axele rotunde cenelate TBI Motion sunt produse de calitate superioara brevetate de producator. Aici (https://www.youtube.com/watch?v=SMKqXUWukgI) puteti viziona procesul de fabricatie al acestor produse.

Momentul care apare este transmis de aceste caneluri. Bilele intra in contact cu axul in aceste caneluri, avand o suprafata de contact mai mare, asigurand astfel o capacitatea de functionarea la solicitari de aproximativ zece ori mai mari decat la rulmentii obisnuiti, precizia pozitionarii si o durata de viata mai mare. Aceste produse se pot monta in locuri unde sunt prezente socuri si vibratii mai mari.

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D la vreun model de rulment sau ax, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro

Ax rotund striat Rulment SLT Rulment SLF

Catalog Axe si rulmenti canelati.pdf


Axe rotunde cu talpa si rulmenti liniari Sus Comanda / oferta
Axele rotunde cu talpa si rulmentii aferenti sunt o solutie economica pentru miscari liniare. Fixarea talpilor este simpla. Gama larga de variante constructive ai acestor rulmenti liniari asigura solutii diversificate. Colivia poate fi din material plastic sau otel si dispune de protectie antipraf.

Informatii despre aceasta calire, respectiv dimensiunile disponibile gasiti in catalogul nostru:
Catalog Axe si rulmenti liniari.pdf

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D la vreun model de rulment sau ax, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro

Ax liniar cu talpa LMOP
SME SMEL TBR


Burdufuri

Burdufuri Sus Comanda / oferta
Va oferim burdufuri de protectie fabricate din diverse materiale la dimensiunile solicitate.

Formularul de comanda il gasiti in catalogul nostru. De asemenea pentru informatii tehnice respectiv dimensiuni va rugam sa consultati catalogul nostru:
Catalog Burdufuri.pdf

Lanturi portcablu

Configurator lanturi

Lanturi portcablu Shift Chain Sus Comanda / oferta

Lanturile portcablu modulare Shift Chain sunt foarte robuste, capacitatea de autosustinere fiind cu 30% mai mare decat in cazul altor tipuri de lanturi. Aceste lanturi au fost create pentru a oferi protectie cablurilor si furtunurilor. Se pot folosi la majoritatea utilajelor din industrie.

ST-N(deschis) ST-E(inchis)
ST-S(culisant deschis) ST-ES(culisant inchis)


Informatiile despre dimensiunile disponibile le gasiti in catalogul nostru:
Catalog Lanturi portcablu.pdf

Lanturi portcablu Sabin Chain Sus Comanda / oferta

Lanturile portcablu SABIN CHAIN sunt utilizate in domeniul IT, in industria semiconductoarelor datorita faptului ca sunt silentioase si nu produc mult praf. Lanturile SABIN CHAIN exista in mai multe variante: Tip CR (pentru camere curate), Tip N (deschise), tip E (inchise).
Elementele care fac legatura intre peretii acestor lanturi determina si raza de racordare optima a lantului. Materialul plastic din care sunt fabricate aceste lanturi corespund tuturor standardelor europene, necontinand : Plumb (Pb), Cadmiu (Cd), Mercur (Hg), Crom hexavalent (Cr6+), PBB, si PB.

nsb N (deschis) nsb E (inchis) nsb CR (pentru camere curate)

Catalog Lanturi portcablu.pdf


Lanturi portcablu CPS Cable Chain (seria Mini) Sus Comanda / oferta
Lanturile portcablu CPS CABLECHAIN este tipul clasic de lant portcablu care este fabricat dintr-un material plastic de inalta calitate ranforsat cu fibra de sticla. Acest lant poate duce sarcini mari in cazul unor curse lungi si functioneaza perfect chiar si la viteze de 3 m/s.

Informatiile despre dimensiunile disponibile le gasiti in catalogul nostru:
Catalog Lanturi portcablu.pdf

Consola de suport pentru lanturi portcablu Sus Comanda / oferta

Aceste console sunt o varianta economica pentru solutiile traditionale de suport pentru lanturi portcablu. Acesta este un sistem modular, lungimea se poate extinde cu usurinta. Capatul acestei console este o za de legatura a lantului portcablu, deci se poate integra usor in acesta. La miscari verticale ofera suport la sustinerea lantului portcablu. Se pot monta si amortizoare de cauciuc care reduc zgomotul creat de lanturi in timpul miscarii.

Catalog Lanturi portcablu.pdf

Tuburi de protectie

Tub de protectie CPS Sus Comanda / oferta

Material: poliamida 6
Rezilienta: 850 kg/cm2
Rezistenta: alcool, lubrifianti, uleiuri, combustibil, apa sarata
Temperatura de lucru: -40 °C ~ +105 °C (+130°C)
Domenii de utilizare: Masini din industria de prelucrat metale, masini din industria usuara, masini de sudura
Articol Diametru interior
(mm)
Diametru exterior
(mm)
Raza de racordare
(mm)
Culoare
CPS-07B 6,4mm 10mm 15mm Negru
CPS-07U 6,4mm 10mm 15mm Anti UV
CPS-10B 9,6mm 13mm 20mm Negru
CPS-12B 11,8mm 15,8mm 30mm Negru
CPS-12G 11,8mm 15,8mm 30mm Gri
CPS-16B 15,9mm 21,2mm 40mm Negru
CPS-22B 21,7mm 28,5mm 45mm Negru
CPS-28B 27,8mm 34,5mm 55mm Negru
CPS-36B 36mm 42,5mm 60mm Negru
CPS-48B 46,5mm 54,5mm 70mm Negru
CPS-56B 56,3mm 67,2mm 110mm Negru
Catalog Lanturi portcablu.pdf

Tub de protectie PAH Sus Comanda / oferta

Material: poliamida 6
Rezilienta: 950 kg/cm2
Rezistenta: alcool, lubrifianti, uleiuri, combustibil, apa sarata, foc
Temperatura de lucru: -40 °C ~ +105 °C (+150°C)
Domenii de utilizare: Masini din industria de prelucrat metale, masini din industria usuara, masini de sudura
Articol Diametru interior
(mm)
Diametru exterior
(mm)
Raza de racordare
(mm)
Culoare
PAH-10B 9,6mm 13mm 20mm Negru
PAH-12 11,8mm 15,8mm 30mm Negru
PAH-28B 27,8mm 34,5mm 55mm Negru
PAH-36B 36mm 42,5mm 60mm Negru
PAH-48B 46,5mm 54,5mm 70mm Negru
Catalog Lanturi portcablu.pdf

Tub de protectie CPSS Sus Comanda / oferta

Material: poliamida 6
Rezilienta: 850 kg/cm2
Rezistenta: alcool, lubrifianti, uleiuri, combustibil, apa sarata
Temperatura de lucru: -40 °C ~ +105 °C (+130°C)
Domenii de utilizare: Masini din industria de prelucrat metale, masini din industria usuara, masini de sudura
Articol Diametru interior
(mm)
Diametru exterior
(mm)
Raza de racordare
(mm)
Culoare
CPSS-07B 6,4mm 10mm 15mm Negru
CPSS-10B 9,6mm 13mm 20mm Negru
PAH-28B 27,8mm 34,5mm 55mm Negru
CPSS-12B 11,8mm 15,8mm 30mm Negru
CPSS-16B 15,9mm 21,2mm 40mm Negru
Catalog Lanturi portcablu.pdf

Racorduri pentru tuburi de protectie

Racorduri pentru tuburi de protectie Sus Comanda / oferta

Tipul TNC Tipul TWC Tipul TYC
 
Tipul FEC Tipul TWOC Tipul NFH
 
Tipul FCG - pentru cabluri

Catalog Lanturi portcablu.pdfPROTECTIA CABLURILOR LA ROBOTI Sus Comanda / oferta

Producatorul CPS a dezvoltat noul sistem de protectia cablurilor, sistemul "ROBO-KIT", care protejeaza cablurile robotilor impotriva rasucirii si a altor daune. Sistemul "ROBO-KIT" permite ghidarea optima a cablurilor, minimizand frecarea si problemele cauzate de alte obiecte care pot intra in contact cu cablurile. Acesta este capabil sa asigure libera circulatie a robotului si prelungeste durata de functionare a cablurilor.

Va rugam sa consultati catalogul de mai jos pentru a stabili ce marimi si ce componente doriti sa utilizati.
Catalog Robo-Kit.pdf

Tub PAR pentru roboti Racord protectie RKTP Racord simplu RKS Racord dublu RKD
Element de sortare cabluri VCG Insertie de detensionare RKSC Racord de fixare RKC Suport rotativ

Unitati si motoare liniare

UNITATI LINIARE RADIA Sus Comanda / oferta
Aceasta unitate are cel mai bun pret si un timp de executie si livrare de 5-7 zile lucratoare! Transmisia in aceasta unitate este obtinuta prin curele dintate. Se poate comanda in doua tipuri, dintre care tipul Radia GMU dispune si de un motoreductor DC de 24V sau 12V, echipat cu un traductor HALL si micro-comutatoare la capete. Aceasta unitate este recomandata pentru functionari periodice, pozitionari la viteze reduse. Un exemplu de actionare ar fi in industria ambalajelori, unde pozitia camerei sau a detectorului trebuie modificata la diferite cicluri. Lungimea maxima este de 4 metri.

Tip MAU Tip GMU
(cu motor + micro-comutator )

Catalog Unitati liniare.pdfMotoare liniare Sus Comanda / oferta

Sina Drives, producatorul cu care colaboram dispune de o experienta vasta in domeniul miscarilor electromecanice si in fabricarea motoarelor liniare. Acest produs inovativ face posibil miscari liniare cu precizie foarte ridicata la viteze foarte mari. Aceste motoare vin la comanda cu un termen de livrare scurt.

MLE MLU
Sistem multiaxial MLL

Catalog Unitati liniare.pdfUnitati liniare Sus Comanda / oferta

In gama noastra va putem oferi unitati liniare in doua variante constructive, cele cu antrenare prin curele dintate respectiv antrenare prin surub cu bile.

In cazul in care aveti nevoie de desene tehnice 3D, va rugam sa le solicitati pe adresa tehnicaliniara@powerbelt.ro

Antrenare prin surub cu bile Antrenare prin curele dintate

Catalog Unitati liniare.pdfMESE DE POZITIONARE

MESE DE POZITIONARE MANUALE Sus Comanda / oferta
La baza miscarii meselor de pozitionare manuale GMT GLOBAL INC. sta sistemul de ghidaje cu role incrucisate executat precis, sau in functie de aplicatie, alte tipuri de ghidaje. Masa manuala este disponibila in varianta cu una sau mai multe axe, care poate fi comandat chiar si cu ghidaje curbulinii sau rotative. Pozitionarea se face cu ajutorul unui micrometru. Diferitele variante constructive se pot combina intre ele, ceea ce face posibila contructia unui sistem asa complex. Masa de pozitionare manuala se utilizeaza la aplicatii care necesita miscari precise, cum ar fi aparate de masura optice, masini de mecanica fina, si intrumente medicale.

Alegere dimensiuni
MESE DE POZITIONARE CU MOTOR STANDARD Sus Comanda / oferta
La baza miscarii meselor de pozitionare cu motor GMT GLOBAL INC. sta sistemul de ghidaje cu role incrucisate executat precis, care este antrenat de un motor pas cu pas. Masa cu motor este disponibila in varianta cu una sau mai multe axe, care poate fi comandat chiar si cu ghidaje curbulinii sau rotative. Diferitele variante constructive se pot combina intre ele, ceea ce face posibila contructia unui sistem asa complex. Masa de pozitionare cu motor se utilizeaza la aplicatii care necesita miscari precise, cum ar fi aparate de masura optice, masini de mecanica fina, si intrumente medicale.

Alegere dimensiuni
MESE DE POZITIONARE CU MOTOR DE PRECIZIE Sus Comanda / oferta
La baza miscarii meselor de pozitionare cu motor de precizie GMT GLOBAL INC. stau suruburi cu bile rectificate iar pentru ghidare sistemul de ghidaje cu role incrucisate, sistemul este actionat de un motor pas cu pas. Masa cu motor de precizie este disponibila in varianta cu una sau mai multe axe, care poate fi comandat chiar si cu ghidaje curbulinii sau rotative. Diferitele variante constructive se pot combina intre ele, ceea ce face posibila contructia unui sistem asa complex. Masa de pozitionare cu motor se utilizeaza la aplicatii care necesita miscari precise, cum ar fi aparate de masura optice, masini de mecanica fina, si intrumente medicale.

Alegere dimensiuni
MASA PENTRU CENTRARE DE PRECIZIE Sus Comanda / oferta
Masa pentru centrare de precizie GMT GLOBAL INC serveste la pozitionarea precisa, in cazul aparatelor de masura optice sau care functioneaza sub alt principiu, a obiectului, sau al aparatului. Sistemul este actionat de un motor pas cu pas. Masa pentru centrare de precizie se utilizeaza la aplicatii care necesita miscari precise, cum ar fi aparate de masura optice, masini de mecanica fina, si intrumente medicale.

Alegere dimensiuni

SISTEME DE AUTOMATIZARE PANASONIC

Actionare servo Panasonic Sus Comanda / oferta

Actionarea servo Minas-A5 – profesionistul care stie tot
Este o actionare servo cu o dinamica ridicata, dezvoltata de catre ingineri japonezi, care corespunde tuturor cerintelor moderne.
Este caracterizata prin aria mare de configurare si de stabilitatea foarte mare a vitezei si a cuplului.
In spatele acestei performante sta un rotor cu 10 poli, miscarea caruia este supravegheata de senzori de camp magnetic.

Catalog servomotoare Panasonic.pdf
Actionarea servo MINAS LIQI Sus Comanda / oferta

Actionarea servo MINAS LIQI – reprezentantul compact al nivelului incepator
Seria MINAS LIQI se recomanda in situatiile in care pentru cresterea performantei si a fiabilitatii, se cauta o tehnologie accesibila din punct de vedere al costurilor.
Se recomanda pentru aplicatii uzuale, care necesita un cuplu mic. De ex.: in industria alimentara, de ambalare, tipografica, se poate utiliza si in robotica.

Catalog servomotoare Panasonic.pdf
Unitatea compacta MINAS BL C.C. fara perii Sus Comanda / oferta

Solutie simpla pentru incarcare dinamica usoara. Este o solutie avantajoasa de control al pozi?iei sau de control al vitezei (rezolutie 1.25°, stabilindu-se o precizie: +/- 5°). Cuplul stabil si functionalitatea remarcabila caracterizeaza motorul fara perii Panasonic Minas-BL. Folosind valori pre-programate ale vitezei / pozitiei / acceleratiei face unitatea usor de manevrat. Optional puteti comanda si cuplaje standard si un rezistor de franare extern. Comunicarea universala si perifericele fac ca instalarea acestui tip de motor sa fie o decizie avantajoasa.

Avantaje:

- Dimensiuni mai mici de instalare
- Consum mai mic
- Cuplu maxim pe intregul interval de turatii

Minas-BL seria KG pentru
controlul vitezei, optional cu reductor
Minas-BL seria KV pentru
controlul vitezei
Minas-BL seria GP pentru
controlul pozitiei, optional cu reductor

Catalog Unitatea compacta MINAS BL C.C. fara perii.pdf

Intrerupatoare de siguranta Sus Comanda / oferta

Gama noua de produse Panasonic include si intrerupatoarele de siguranta, intrerupatoare de mana, intrerupatoare cu cheie. Pe langa acestea, Panasonic are in oferta sa si cel mai mic intrerupator de usa din lume. Panasonic are mult succes in domeniul elementelor de siguranta, cum ar fi bariere de lumina, sisteme de scanare. Intrerupatoarele de siguranta au ajuns pe paleta ca o completare a acestor sisteme. Aceste elemente pot fi legate prin releul de siguranta SF-AC, care se poate seta usor.

Seria SG-C1 Seria SG-D1 Seria SG-E1 Releu de siguranta SF-AC


Intrerupator de siguranta
de usa SG-A1
Intrerupator de siguranta
de usa SG-B1
Intrerupator de siguranta
de usa SG-B2


Bariera de lumina Panasonic Sus Comanda / oferta

Bariere de categoria 2 si 4.
Barierele de lumina Panasonic sunt elemente de siguranta, care se pot lega la intrerupatoare de siguranta fara a fi necesara legarea unui releu de siguranta. Aceste bariere de siguranta servesc la protejarea mainilor si a bratelor. La unele tipuri se pot opri diferite fascicule de lumina, permitand astfel trecerea unor produse. Aceste bariere permit legarea lor in serie. Distanta maxima de detectare la modelul SF-2B este de 13 m.

Seria SF-2B Seria SF-2C Seria SF-4B


Seria SF4B-C Seria SF4C Seria ST4 Seria SD3


Ionizatori Panasonic Sus Comanda / oferta

Ionizatorii Panasonic au ca principiu de functionare o solutie de frecventa inalta in curent alternativ. Tensiunea de descarcare e de +/- 2kV, care elimina foarte repede si in siguranta particulele daunatoare din punct de vedere electronic. Ionizatorul face posibila descarcarea obiectelor cu incarcare statica. Ionizatoarele Panasonic dotate cu ventilator sunt recomandate pentru aplicatii care necesita o descarcare rapida, iar cele cu potential scazut se recomanda la descarcarea pieselor mai mici sau a filmelor de material. Sunt disponibile variante fixe respective variante actionate manual.

Seria ER-X Seria ER-F Seria ER-Q


Seria ER-TF Seria ER-G02


Limitatoare de cursa Panasonic Sus Comanda / oferta

Limitatoarele de cursa Panasonic sunt comutatoare care asigura limitarea printr-un mecanism actionat de o forta exterioara. Aceste limitatoare se incadreaza in clasele de protectie IP64-67 si dispun de o carcasa metalica sau din material plastic. Tipurile care functioneaza la sarcini reduse dispun de contacte aurite. Seria AZ7 se utilizeaza la sarcini si intensitati mari. O caracteristica importanta a comutatoarelor Panasonic este masa redusa.

Seria AZH Seria AZ7 Seria AZD


Seria AZ8 Seria AZC1


REDUCTOARE PLANETARE CU ANGRENAJ CILINDRIC DINTI DREPTI Sus Comanda / oferta

Power Belt SRL este distribuitor oficial , companie care ofera reductoare planetare cu un excelent raport pret/calitate. produce si dezvolta noi modele de reductoare planetare din anul 1990 in Taiwan. Compania pune accent mare pe dezvoltarea modelelor noi si pe servirea clientilor. Aici (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2BKg3ufiyw) puteti urmari un video despre produsele si fabrica

Reductoarele planetare cu angrenaj cilinidric dinti drepti produse de reprezinta varianta accesibila la pret oferite de producator. Este disponibila doar in varianta cu ax de iesire. Punctele forte al acestui reductor sunt zgomot redus, design compact si pret accesibil.

Seria PEC
(standard)
Seria PEE
(standard)
Seria PGC
(precisa)
Seria PGE
(precisa)


REDUCTOARE PLANETARE CU ANGRENAJ CILINDRIC DINTI INCLINATI Sus Comanda / oferta

Power Belt SRL este distribuitor oficial , companie care ofera reductoare planetare cu un excelent raport pret/calitate. produce si dezvolta noi modele de reductoare planetare din anul 1990 in Taiwan. Compania pune accent mare pe dezvoltarea modelelor noi si pe servirea clientilor. Aici (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2BKg3ufiyw) puteti urmari un video despre produsele si fabrica

Reductoarele planetare cu angrenaj cilinidric dinti inclinati produse de reprezinta varianta profesionala oferita de producator. Sunt disponibile variante cu ax de iesire si varianta cu iesire tubulara. In cazul acestor reductoare exista si varianta conico planetar ortogonala. Seria premium satisface cerintele celor mai exigenti clienti. Aceste reductoare sunt disponibile in variante cu una sau doua trepte.

Seria PGLH
(precisa)
Seria PGH
(premium)
Seria PUL
(premium)
Seria PGRH
(precisa)