Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse:: ACTIONARI CU SERVOMOTOARE SI MOTOARE PAS CU PAS

Motoare pas cu pas Sus Comanda / oferta

Avantajul principal al motoarelor pas cu pas este ca au o durata de viata lunga, care se datoreaza mai ales rulmentilor care se integreaza in motor. Conrolul se realizeaza prin impulsuri digitale, insa nu sunt capabile sa ofere feedback. Pentru realizarea acestui scop se utilizeaza motoare pas cu pas cu encoder.

Putem oferi din stoc motoare si drivere aferente cuprinse gabaritic intre Nema 17 si Nema 43, avand cuplul cuprins intre 0.18Nm-33Nm.Actionare servo Panasonic Sus Comanda / oferta

Actionarea servo Minas-A5 – profesionistul care stie tot
Este o actionare servo cu o dinamica ridicata, dezvoltata de catre ingineri japonezi, care corespunde tuturor cerintelor moderne.
Este caracterizata prin aria mare de configurare si de stabilitatea foarte mare a vitezei si a cuplului.
In spatele acestei performante sta un rotor cu 10 poli, miscarea caruia este supravegheata de senzori de camp magnetic.

Catalog servomotoare Panasonic.pdf
Actionarea servo MINAS LIQI Sus Comanda / oferta

Actionarea servo MINAS LIQI – reprezentantul compact al nivelului incepator
Seria MINAS LIQI se recomanda in situatiile in care pentru cresterea performantei si a fiabilitatii, se cauta o tehnologie accesibila din punct de vedere al costurilor.
Se recomanda pentru aplicatii uzuale, care necesita un cuplu mic. De ex.: in industria alimentara, de ambalare, tipografica, se poate utiliza si in robotica.

Catalog servomotoare Panasonic.pdf
Unitatea compacta MINAS BL C.C. fara perii Sus Comanda / oferta

Solutie simpla pentru incarcare dinamica usoara. Este o solutie avantajoasa de control al pozi?iei sau de control al vitezei (rezolutie 1.25°, stabilindu-se o precizie: +/- 5°). Cuplul stabil si functionalitatea remarcabila caracterizeaza motorul fara perii Panasonic Minas-BL. Folosind valori pre-programate ale vitezei / pozitiei / acceleratiei face unitatea usor de manevrat. Optional puteti comanda si cuplaje standard si un rezistor de franare extern. Comunicarea universala si perifericele fac ca instalarea acestui tip de motor sa fie o decizie avantajoasa.

Avantaje:

- Dimensiuni mai mici de instalare
- Consum mai mic
- Cuplu maxim pe intregul interval de turatii

Minas-BL seria KG pentru
controlul vitezei, optional cu reductor
Minas-BL seria KV pentru
controlul vitezei
Minas-BL seria GP pentru
controlul pozitiei, optional cu reductor

Catalog Unitatea compacta MINAS BL C.C. fara perii.pdf

Intrerupatoare de siguranta Sus Comanda / oferta

Gama noua de produse Panasonic include si intrerupatoarele de siguranta, intrerupatoare de mana, intrerupatoare cu cheie. Pe langa acestea, Panasonic are in oferta sa si cel mai mic intrerupator de usa din lume. Panasonic are mult succes in domeniul elementelor de siguranta, cum ar fi bariere de lumina, sisteme de scanare. Intrerupatoarele de siguranta au ajuns pe paleta ca o completare a acestor sisteme. Aceste elemente pot fi legate prin releul de siguranta SF-AC, care se poate seta usor.

Seria SG-C1 Seria SG-D1 Seria SG-E1 Releu de siguranta SF-AC


Intrerupator de siguranta
de usa SG-A1
Intrerupator de siguranta
de usa SG-B1
Intrerupator de siguranta
de usa SG-B2


Bariera de lumina Panasonic Sus Comanda / oferta

Bariere de categoria 2 si 4.
Barierele de lumina Panasonic sunt elemente de siguranta, care se pot lega la intrerupatoare de siguranta fara a fi necesara legarea unui releu de siguranta. Aceste bariere de siguranta servesc la protejarea mainilor si a bratelor. La unele tipuri se pot opri diferite fascicule de lumina, permitand astfel trecerea unor produse. Aceste bariere permit legarea lor in serie. Distanta maxima de detectare la modelul SF-2B este de 13 m.

Seria SF-2B Seria SF-2C Seria SF-4B


Seria SF4B-C Seria SF4C Seria ST4 Seria SD3


Ionizatori Panasonic Sus Comanda / oferta

Ionizatorii Panasonic au ca principiu de functionare o solutie de frecventa inalta in curent alternativ. Tensiunea de descarcare e de +/- 2kV, care elimina foarte repede si in siguranta particulele daunatoare din punct de vedere electronic. Ionizatorul face posibila descarcarea obiectelor cu incarcare statica. Ionizatoarele Panasonic dotate cu ventilator sunt recomandate pentru aplicatii care necesita o descarcare rapida, iar cele cu potential scazut se recomanda la descarcarea pieselor mai mici sau a filmelor de material. Sunt disponibile variante fixe respective variante actionate manual.

Seria ER-X Seria ER-F Seria ER-Q


Seria ER-TF Seria ER-G02


Limitatoare de cursa Panasonic Sus Comanda / oferta

Limitatoarele de cursa Panasonic sunt comutatoare care asigura limitarea printr-un mecanism actionat de o forta exterioara. Aceste limitatoare se incadreaza in clasele de protectie IP64-67 si dispun de o carcasa metalica sau din material plastic. Tipurile care functioneaza la sarcini reduse dispun de contacte aurite. Seria AZ7 se utilizeaza la sarcini si intensitati mari. O caracteristica importanta a comutatoarelor Panasonic este masa redusa.

Seria AZH Seria AZ7 Seria AZD


Seria AZ8 Seria AZC1


REDUCTOARE PLANETARE CU ANGRENAJ CILINDRIC DINTI DREPTI Sus Comanda / oferta

Power Belt SRL este distribuitor oficial , companie care ofera reductoare planetare cu un excelent raport pret/calitate. produce si dezvolta noi modele de reductoare planetare din anul 1990 in Taiwan. Compania pune accent mare pe dezvoltarea modelelor noi si pe servirea clientilor. Aici (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2BKg3ufiyw) puteti urmari un video despre produsele si fabrica

Reductoarele planetare cu angrenaj cilinidric dinti drepti produse de reprezinta varianta accesibila la pret oferite de producator. Este disponibila doar in varianta cu ax de iesire. Punctele forte al acestui reductor sunt zgomot redus, design compact si pret accesibil.

Seria PEC
(standard)
Seria PEE
(standard)
Seria PGC
(precisa)
Seria PGE
(precisa)


REDUCTOARE PLANETARE CU ANGRENAJ CILINDRIC DINTI INCLINATI Sus Comanda / oferta

Power Belt SRL este distribuitor oficial , companie care ofera reductoare planetare cu un excelent raport pret/calitate. produce si dezvolta noi modele de reductoare planetare din anul 1990 in Taiwan. Compania pune accent mare pe dezvoltarea modelelor noi si pe servirea clientilor. Aici (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2BKg3ufiyw) puteti urmari un video despre produsele si fabrica

Reductoarele planetare cu angrenaj cilinidric dinti inclinati produse de reprezinta varianta profesionala oferita de producator. Sunt disponibile variante cu ax de iesire si varianta cu iesire tubulara. In cazul acestor reductoare exista si varianta conico planetar ortogonala. Seria premium satisface cerintele celor mai exigenti clienti. Aceste reductoare sunt disponibile in variante cu una sau doua trepte.

Seria PGLH
(precisa)
Seria PGH
(premium)
Seria PUL
(premium)
Seria PGRH
(precisa)