Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Produse :: accesorii

O corecta tensionare a curelelor de transmisie respectiv o aliniere perfecta a rotilor de curea va poate oferi o durata de viata optima a acestora.
Firma noastra va pune la dispozitie solutiile:

TT3


Optibelt TT3 este un tensometru cu afisaj digital destinat masurarii corectei tensionari a curelelor de transmisie de orice fel, pe baza masurarii frecventei vibratiilor induse în ramura curelelor tensionate.

mai multe detalii

TT mini


Optibelt TT mini un tensometru compact similar cu TT3 aducând avantajul unei dimensiuni reduse si un mod de utilizare simpla.

mai multe detalii

Optibelt Laser Pointer


Identifica rapid si efficient abaterile de la aliniere a rotilor de curea, în plan orizontal, vertical sau coaxialitate.

mai multe detalii

Optibelt Service Box


Este un mic pachet de instrumente usor de manipulat si tranportat care ajuta tehnicienii DVS. la montajul, reglajul sau verificarea transmisiilor de curea.

mai multe detalii

Rigla gradata Optibelt


Face usoara identificarea lungimilor de curele.
Masoara lungimi interioare între 500 si 2500 mm.
Usor de manipulat si montat poate fi un instrument indispensabil al magazinului-depozitului DVS.

mai multe detalii

Elemente de îmbinare mecanica destinate benzilor transportoare


Principalul avantaj este dat de faptul ca ele permit o îmbinare a benzilor tranportoare montate pe utilaj în cazul interventiilor de urgenta. In functie de grosimea materialului benzii si a solicitarilor acesteia avem la dispozitie mai multe variante constructive.

mai multe detalii