Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Lanturi de acumulare IWIS la Power Belt SRL 2 Nov 2017

Lanturi de acumulare IWIS
la Power Belt S.R.L.

Lanturi de acumulare IWIS

Lanturi de acumulare standard

Lanturi de acumulare standard

Constructia unui lant de acumulare standard

Lanturile de acumulare sunt folosite pentru transportul produselor pe transportoare unde exista in acelasi timp si zone de acumulare. In general aceste lanturi lucreaza in pereche. Produsele sunt transportate pe rolele centrale ale lantului, in situatiile de acumulare rolele “se invart” in directie opusa. Astfel lantul ruleaza cu o viteza constanta pe transportor evitandu-se pornirile si opririle repetate. Lanturile de acumulare sunt antrenate de roti de lant care angreneaza cu rolele exterioare ale lantului. Lanturile sunt sustinute pe ghidaje in asa fel incat rolele centrale sa se poata invarti liber.

Lanturi de acumulare cu role duble

Lanturi de acumulare cu role duble

Pe lanturile de acumulare cu role duble distributia masei este mai buna. Uzura conveiorului este mai mica.

Lanturile de acumulare cu role duble au montate cate o rola conveior pe fiecare bolt al lantului spre deosebire de lanturile de acumulare standard care au montate aceste role de transport doar pe fiecare al doilea bolt. Astfel greutatea totala a produselor transportate se distribuie pe un numar dublu de role. Rezultatul este cresterea semnificativa a duratei de viata a lantului si a ghidajelor de sustinere.

MEGAlife – Lanturi de acumulare fara intretinere

Lanturi de acumulare megalife

Lantul de acumulare Megalife nu necesita unger si este rezistent la coroziune.*

Lanturile de acumulare IWIS fara intretinere sunt construite din componente nichelate lantul rezistand astfel la coroziune.* Aceste lanturi au si bucse speciale sinterizate, fiind utilizate in special in industria alimentara, industria electronica, a lemnului, a sticlei si a ceramicii precum si in toate aplicatiile unde ungerea lantului nu este posibila sau nu este permisa.

*In cazul unei comenzi/cereri de oferta va rugam sa comunicati exact conditiile de utilizare ale lantului precum si tipul si concentratia solutiilor cu care lantul MEGALIFE fara intretinere intra in contact!

Lanturi de acumulare cu aparatoare

Lanturi de acumulare cu aparatoare

Lant de acumulare cu aparatoare,se evita patrunderea obiectelor mici sau prinderea degetelor operatorilor.

Lanturile de acumulare cu aparatoare contin elementele de protectie care, umpland golurile dintre role, impiedica prinderea accidentala a degetelor de la maini intre role in timpul functionarii conveiorului. Aceste elemente protejeaza inclusiv obiectele transportate si impiedica totodata blocarea rolelor de obiecte ce ar putea cadea intre ele crescand durata de viata a lantului. Pot fi astfel prevenite accidentele datorate prinderii degetelor operatorilor, crescand siguranta locului de munca.

Elementele de protectie exista in doua variante:

Lanturi de acumulare cu aparatoare - doua variante

Lanturi de acumulare care permit curbarea latarala

Lanturi de acumulare care permit curbarea latarala

Lanturile pot fi folosite si be conveioare curbe.

Lanturile de acumulare care permit curbarea laterala (side-bow) sunt disponibile atat in varianta standard cu un singur rand de role cat si in varianta cu role duble. Raza de curbura este de 350 mm in cazul lantului cu role duble si 450 mm in cazul variantei standard.

Prin ce difera lanturile de acumulare care permit curbarea laterala IWIS de lanturile standard?

Lanturi de acumulare

Zone de contact/uzura la lanturile de acumulare care permit curbarea laterala.

Lanturile care permit curbarea laterala de la IWIS au o distribuire optima a incarcaturii. Suprafata de contact intre bolt si bucsa este mai mare, chiar si in zonele de curbura, reducand astfel uzura lantului.

AVETI INTREBARI?

Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail gyalai.fj@powerbelt.ro sau la numarul de telefon 0264-432767.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă