Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Roti industriale pentru sarcini ridicate 22 Jun 2017

Roti industriale pentru sarcini ridicate

Roti industriale pentru sarcini ridicate

Stimati parteneri, pe aceasta cale dorim sa va atragem atentia asupra rotilor industriale cu bandaj din poliuretan pentru sarcini ridicate, oferite de producatorul italian Tellure Rota (TR).

Grupelor 65 si 62 apartin roti potrivite in primul rand pentru tractiune mecanica (6 km/h).

Grupa 65

Roti industriale pentru sarcini ridicate

Grupa 62

Roti industriale pentru sarcini ridicate

Bandajul "TR-Roll" brevetat dispune de un indice de rezistenta la rulare si o elasticitate extraordinara.

Pe langa asta, rezista la abraziune si la rupere, iar duritatie disponibile sunt 95 (seria 65) si 75 (seria 62) Shore-A. Datorita acestui bandaj, rotile cu diametre mai mici deja fac fata sarcinilor serioase. Se poate opta pentru jenti din aluminiu sau din fonta (la grupa 62 chiar si poliamida!), iar la capitolul suporti, exista variante cu intaritura (P) sau sudate cu arc electric (EEHD). Rotile au fost proiectate pentru mediul industrial, ele comportandu-se extrem de bine in medii cu alcooli, glicoli si hidrati de carbon. Nu este recomandat folosirea lor in locuri unde isi fac prezenta acizi minerali, solventi de baza, si aburi.

Domenii de utilizare recomandate:

  • Containere
  • Basculante
  • Stivuitoare electrice
  • AVG-uri
  • Circulatie pe suprafete de beton/epoxi

A se evita trecerea prin span sau peste alte obstacole. Aceste roti au fost dezvoltate in primul rand pentru uzine si fabrici care urmeaza filozofia LEAN.

65HT, 62ER, 65ER

Roti industriale pentru sarcini ridicate

O varianta speciala a seriei 65 este cea cu bandajul gros (65HT). Atat grupa 65 cat si 62 se poate comanda cu bandajul rotunjut, avand sufixul ER (65ER, 62ER). Datorita bandajului gros ‘HT’, aceste roti se pot folosi in spatii cu obstacole si span metalic, si rezista la viteze de pana la 12 km/h (sarcina maxima scade cu cresterea vitezei). Pentru a reduce considerabil forta de punere in miscare din repaus (cca cu 30%) va recomandam alegerea profilului rotunjit ‘ER’.

Roti industriale pentru sarcini ridicate

Rotile corespund cu urmatoarele norme:
SO 9001/14001/22883,
REACH (2006/1907/CE),
ROHS II (2011/65/CE),
OHSAS 18001

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la deak.t@powerbelt.ro sau 0264302554.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă