Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Curele Optibelt AgroPower la un pret si mai avantajos! 15 Jun 2017

Curele Optibelt AgroPower la un pret si mai avantajos!

Masinile perfomante necesita o transmisie performanta!

Agro Power

Transmisiile care au fost proiectate cu precizie functioneaza doar cu ajutorul curelelor corect selectate. La utilajele agricole – spre deosebire de curelele industriale – este foarte important sa stim si aplicatia respectiv utilajul in sine.

Firma Optibelt are foarte multa experienta in domeniul industrial dar si cel agricol deoarece colaboreaza cu foarte multi producatori de utilaje care folosesc curelele fabricate de Optibelt la prima echipare. Dezvoltarea curelelor AgroPower este un proces continuu, iar codurile AP nu reprezinta nici lungimile si nici constructia acestor curele, acestea sunt doar referinte interne.

Curele Optibelt

Aplicatiile din agricultura necesita, pentru curelele, un amestec special de materiale, constructie speciala si un proces tehnologic specific. Curelele oferite de Power Belt srl sunt in intregime echivalate cu ajutorul codurilor originale si sunt la fel ca si curelele folosite la prima echipare. Acest fapt este garantat de competenta firmei Optibelt si experienta lor in domeniu.

Curele Optibelt AgroPower

Marea majoritate a curelelor agricole sunt identificabile cu ajutorul unor coduri originale. Daca ne comunicati acest cod, va putem echivala pe o varianta Optibelt AgroPower.

In afara de curelele Optibelt AgroPower mai puteti gasi si alte marci din categoria curelelor agricole: DTE Ripe, Rubena si Power Belt.


Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne cautati la numarul 0264-302551 sau pe adresa de email szasz.r@powerbelt.ro


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă