Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

De ce curele Garden, si nu curele trapezoidale traditionale ? 2 May 2017

De ce curele Garden, si nu curele trapezoidale traditionale?

De ce curele Garden, si nu curele trapezoidale traditionale?

Compozitia curelelor Garden (3L; 4L; 5L), si utilizarea lor difera fata de curelele traditionale. Rezistenta le temperaturi ridicate ale curelelor traditionale este mai scazuta, nu suporta rola intinzatoare spate, alunecarea continua cauzeaza arderea intarirea si ruperea curelei.

Insertia clasica nu face fata solicitarilor dinamice pulsatoare generate de functionarea unei curele cu functia de cuplare decuplare. Cureaua Garden a fost creeata pentru aceste condiții.

  • Invelis de tesatura (rezistanta la efectul ambreajului)
  • Insertie din Kevlar
  • Rezistenta mai mare la temperaturi ridicate
  • Este posibila folosirea rolei intinzatoare spate
cureaua garden

Cureaua Garden

Curele Garden comercializate de noi sunt compatibile cu celelalte modele de pe piata si putem identifica si echivala produsele. Daca intampinati asemenea probleme, contactati-ne pe: szasz.r@powerbelt.ro


Pe langa curelele Garden distribuim si curele hexagonale (AA/HAA), in curand cu invelis de tesatura, si curele dublu dintate S8M (de la distribuitorii Bando si DTE ), care deasemenea se folosesc la utilajele de gradinarit.

curele garden dublu dintate

Curele dublu dintate

Profil

Numarul dintilor

D-S8M- 1600

(z=200buc)

D-S8M- 1760

(z=220buc)

D-S8M- 1800

(z=225buc)

D-S8M- 2000

(z=250buc)

cureaua garden hexagonala

Curele hexagonale

Mai departe catre produs →

Aveti intrebari?

Informațiile exacte ale dimensiunilor, ale stocurilor și asupra prețurilor, găsiți pe site-ul nostru și pe numărul de telefon: +40 264 302551

curele garden

Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă