Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Trantorque® bucse elastice pentru inlocuirea asamblarilor cu pene paralele 3 Apr 2017

Trantorque® bucse elastice pentru inlocuirea asamblarilor cu pene paralele

Bucse elastice Trantorque

In ultima perioada in metoda de fixare a elementelor transmisiilor pe arbore au intervenit schibari fundamentale. Asamblarile prin pene paralele sunt inlocuite cu asamblari prin strangere datorita formei. Prin inlocuirea penei cu aceste elemente tipizate se simplifica prelucrarea capatului de arbore si a butucului si totodata montajul si demontarea transmisiei. Din aceste considerente am dori sa va atragem atentia spre avantajul folosirii bucselor elastice Trantorque® GT, Mini si OE produse de firma americana Fenner Drives®.

Cand va recomandam utilizarea bucselor Trantorque®?

  • daca doriti utilizarae unor produse de marca consacrata,
  • daca doriti simplificarea operetiilor de asamblare,
  • daca doriti o deservire prompta,
  • daca aveti nevoie de modelul 3D al produsului
  • daca doriti sa aveti acces la o gama larga de diametre metrice si in toli.

Caracteristici

Este caracterizat de precizia centrarii, echilibrare si fixare fara jocuri. Fata de bucsele tip bicon (KL) au avantajul unui gabarit mai redus, deci pot face legatura arbore/butuc la un raport de diametre mult mai mici. In cazul unor sarcini ridicate se poate monta cata o bucsa Trantorque la laturile opuse ale butucului. Se pot achizitiona in varianta fara acoperire metalica sau varianta zincata sau cromata, precum si in varianta din otel inoxidabil. Fixarea sau demontarea se face prin strangerea unei singure piulite hexagonale.

O GAMA LARGA

Seria

Avantaj

Plaja de diametre

Plaja de lungimi

Plaja de momente
transmisibile

Trantorque® GT

performanta inalta

15 - 75 mm (5/8” – 3”)

38,1 - 108 mm

196 - 1939 Nm

Trantorque® Mini

dimensiuni mici

3 - 16 mm (1/8” – 5/8”)

19 - 29 mm

10 - 140 Nm

Trantorque® OE

pret favorabil

17 - 35 mm (5/8” – 3”)

29 - 43 mm

211 - 658 Nm

Despre producator

De la infiintare din 1911, Fenner Drives®, este unul dintre companiile cheie in domeniul transmisiei puterii cu o vasta experienta tehnico-economica. Ca urmare a acestui fapt inginerii din intreaga lume se indreapta catre solutiile lor inovatoare, utilizand produsele lor, produse in unitati atestate ISO 9001, care aduc o plusvaloare produsului finit si rezolva cu succes problemele tehnice. Pe landa produsele ce se pot cumpara din comert, se pune un accent si pe proiectarea si producerea unor produse facute dupa tema data. Totodata pun un accent deosebit pe dezvoltarea produselor care sa corespunda nevoilor noi aparute in industrie. Distribuitorul oficial al produselor Fenner Drives® pentru Romania este SC Power Belt SRL.

Seria Trantorque® GT si Mini Seria Trantorque® GT si Mini

Mai multe informatii aici →
Seria Trantorque® OE Seria Trantorque® OE

Mai multe informatii aici →

Mai aveti intebari?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: 0264 334313
Email varga.j@powerbelt.ro sau varga.r@powerbelt.ro.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă