Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Servicii noi tehnica liniara 20 Feb 2017

Stimati clienti,

Misiunea Power Belt SRL este de a oferi produse si servicii de inalta calitate. Tocmai din acest motiv, produsele ce tin de tehnica liniara beneficiaza de o atentie speciala din partea noastra.

piulite Piulitele cu bile, saniile liniare se monteaza si dupa caz se preincarca intr-o camera cu atmosfera controlata unde este mentinuta o temperature constanta.


Toate produsele liniare se debiteaza cu un aparat special. In urma debitarii obtinem o taiere perfect perpendiculara si fara arderi

debitare

Stocam suruburile cu bile pana la lungimi de 6 metri, dupa debitare, se verifica rectiliniaritatea produsului, si dupa caz, se indreapta.

reglare rectiliniaritate Cu ajutorul acestui utilaj, putem obtine o rectilinitate de ±0.1mm/1000mm.
Lungimea maxima a surubului care poate fi indreptat este de 6 metri, diametrul maxim este de 50 mm.

Pentru informatii mai detaliate despre produsele de tehnica liniara comercializate de Power Belt, va rugam vizitati sectiunea dedicata acestor produse aici.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă