Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Solutii de actionare a transportoarelor cu role 20 Jan 2017

Solutii de actionare a transportoarelor cu role

Solutii de actionare a transportoarelor cu role

Optibelt a lansat recent curelele CONVEYOR POWER care sunt curele Poli-V elastice (canelate longitudinal) folosite pentru actionarea rolelor active a transportoarelor cu role.
Aceste curele au fost proiectate special pentru astfel de aplicatii.

Domenii de utilizare

Curelele Conveyor Power de la Optibelt sunt folosite in miscarea respectiv transportul de materii pe o rola de transport. Aceste role pot fi intalnite pe conveioare cu role liniare sau curbe, conveioare de acumulare, conveioare de selectare etc.

Beneficii

Un mare avantaj al acestor curele este faptul ca creste perioada de mentenanta, asadar acestea nu trebuiesc schimbate atat de des. Astfel masinile sunt oprite mai rar si in timp ce scad cheltuielile se mareste productivitatea. Numarul de caneluri al curelelor de actionare se poate mari sau diminua in functie de greutatea articolului transportat fara a schimba rola de transport.

Comparatie intre curele rotunde elastice, respectiv curele CONVEYOR POWER:

Curele rotunde elastice(2 module) Curea elastica canelata(1 modul)
Comparatie

Datorita constructiei speciale folosite economia poate fi chiar si de 30%/modul deoarece cu un singur motor se pot actiona simultan 50 de role de transport!

Alte solutii de actionare

Alte solutii de actionare

La role de transport unde sarcina este mai mica se pot folosi curele rotunde elastice care de asemenea se pot achizitiona de le firma noastra.

curele rotunde elastice
Fisa tehnica si mai multe informatii →

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: +40 264 302551
Email office@powerbelt.ro


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă