Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

SISTEME DE GHIDARE ULTRA PRECISE 20 Dec 2016

SISTEME DE GHIDARE ULTRA PRECISE

Sisteme de ghidare ultra precise

Producatorul GMT Global Inc. cu sediul in Taiwan, are douazeci de ani de experienta si este lider de piata in domeniul miscarilor de precizie liniare în Orientul Îndepartat. GMT este special conceput pentru aplicatii miniaturale si de mici dimensiuni, dezvolta si produce cai de rulare de inalta precizie, mese de pozitionare, suruburi cu bile miniaturale si lagare de capat. Prin colaborarea noastra cu firma GMT Global Inc. putem oferi clientilor nostri sisteme de aliniere ultra-precise cu un pret redus, totodata garantand calitatea prin experienta profesionala indelungata.

Cai de rulare de inalta precizie

Cai de rulare de inalta precizie

Caile de rulare cu role incrucisate GMT au fost concepute special pentru unitati de precizie inalta, Precizia de rulare este sub valoarea de 1 µm. Se pot comanda role cu diametre intre 1-6 mm, in functie de marime. Calea de rulare este fabricate de regula din otel inoxidabil, dar la variantele silentioase sunt disponibile si din POM. Un set este alcatuit din patru ghidaje, doua randuri de role si opt suruburi de capat.

Mai departe catre produse ?

Mese cu role incrucisate

Mese cu role incrucisate

Mesele cu role incrucisate au precizia inalta, frecarea redusa, rigiditate mare si sunt compacte. Datorita varietatii mari din punct de vedere constructiv, masinile care necesita o precizie mare vor putea fi dotate cu produsul optim.

Mai departe catre produse ?

Mese de pozitionare

Mese de pozitionare

Reprezinta solutia complete in domeniul miscarilor precise. Mesele de pozitionare pot avea una sau mai multe axe, care pot fi actionate manual sau automat. Sistemul complet se caracterizeaza prin precizia inalta oferita de toate produsele GMT, si rigiditate.

Mai departe catre produse ?

Aveti intrebari?

Asteptam intrebarile Dvs. la:
Email tehnicaliniara@powerbelt.ro
Telefon: 0264-334314


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă