Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Articulatii cardanice MARIO FERRI 16 Nov 2016

Articulatii cardanice
MARIO FERRI

De 50 de ani in elita Europei

Articulatii cardanice Mario Ferri

Prin dezvoltarea continua a mijloacelor de productie si prin adaptarea la cerintele pietei fac posibile ca oferta Mario Ferri a fie una completa si in concordanta cu necesitatile utilizatorilor. Reprezentantul exclusiv pentru Romania este Power Belt SRL. Pentru orice solicitare legata de aceste produse va stam la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai adecvata solutie tehnica si comerciala.

G, H, S, X serii de articulatii cardanice

G, H, S, X serii de articulatii cardanice
 • Conform standardelor DIN 808 si DIN 808/7551
 • Articulatii pe fus cementat si calit, pe rulmenti cu ace avand ungere asigurata pe durata de utilizare pentru turatii de 300, 1000 sau 4000 rot/min.
 • Unghiul maxim de lucru pentru articulatiile simple este de 45°, iar pentru cele duble de 90
 • Toate suprafetele ce intra in contact sunt calite si slefuite. Constructia impiedica pierderea materialelor de ungere si patrunderea impuritatilor.
 • Sunt caracterizate prin robustete, precizie, au un coeficient de frecare redus, deci randament inalt si sunt silentioase in exploatare. Este caracterizat de robustete, lucreaza la un randament ridicat, este silentios si transmite miscarea lin cu un coeficient de frecare mic. Se utilizeaza cu precadere la transmiterea momentelor mari, la schimbari frecvente ale sensului de rotatie si la sarcini cu pulsatie.
 • Toate articulatiile simple sunt disponibile si in variante cu compensare de lungime (axe cardanice) si se pot livra variante special la cerere.
 • Se pot comanda cu alezaj cilindric, cu alezaj cilindric si canal pana, cu alezaj patrat si cu alezaj dreptunghiular. Sunt disponibile si variante cu cupla rapida sau variante cu fixare prin strangere laterala.
 • Se pot comanda si variante din otel rezistent la coroziune: AISI 304 si 303. Aceste variante sunt caracterizate pe langa rezistenta la coroziune de o rezistenta buna la temperatura, de rigiditate si nu se magnetizeaza. Datorita acestor proprietati se pot utiliza in medii agresive, industria chimica, alimentara si farmaceutica.
 • 3D CAD pentru toate tipurile

Burduf de protectie

Burduf de protectie

Burdufuri de protective din cauciuc neopren. Protejeaza articulatia impotriva impuritatilor mecanice si impotriva agentilor chimici, totodata umplute cu unsoare asigura ungerea continua a articulatiei. Se recomanda fixarea burdufurlui pe articulatie cu coliere.

Mai multe informatii aici →

Axe si bucse canelate

Axe si bucse canelate
 • Din otel C40 si Aisi 304
 • Lungimi disponibile 1, 2 si 2,5 m
Mai multe informatii aici →

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: 0264 334313
Email varga.j@powerbelt.ro sau varga.r@powerbelt.ro.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă