Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Curele rotunde din poliuretan Eagle SureConnect 3 Nov 2016

Curele rotunde din poliuretan
Eagle SureConnect

Eagle SureConnect

De ce sa cumparati curele din poliuretan SureConnect?

  • Scapati de grija termosudarii curelelor
  • Economie de timp si bani

INSTALARE SIMPLA DE FIECARE DATA

Un mare avantaj al curelelor din poliuretan Eagle SureConnect este usurinta prin care aceste curele se pot imbina. Nu necesita o unealta speciala sau un timp de asteptare ca echipamentul sa se incalzeasca.

Eagle SureConnect

Imbinarea acestor curele se face prin folosirea elementului de imbinare SureConnect. Elementele se pot folosi numai cu curelele Eagle Green 89 si Eagle Orange 89.

Eagle SureConnect

PERFORMANTA PE CARE TE POTI BAZA

Spre deosebire de curele termosudate ofera o imbinare puternica, consistenta si sigura de fiecare data. Nu trebuie sa va ingrijorati din cauza unei imbinari gresite care poate duce la o durata de viata scurta a curelei.

FISA TEHNICA PENTRU CURELE

Eagle SureConnect

Un aspect important de notat cand dorim sa achizitionam aceste curele este diametrul minim al fuliei (minimum pulley diameter) pe care se pot intoarce.

Diferenta intre curelele Green si Orange este ca prima a fost conceputa pentru piata din Europa, avand dimensiuni metrice, in timp ce cea din urma Orange, are dimensiuni in toli (imperiale). Elementele de imbinare se pot achizitiona atat cu masuri metrice cat si imperiale.

AVETI INTREBARI?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

E-mail: office@powerbelt.ro
Telefon: +40 264 302551


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă