Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

COVID-19 13 Mar 2020

COVID-19

Optibelt TT instrument de masurat intinderea curelei

Stimati Parteneri,
Avand in vedere masurile continue luate de autoritati pentru diminuarea impactului epidemiei COVID-19, transporturile internationale parcurg o perioada dificila in Europa si nu numai.

Transporturile de marfuri nu sunt deocamdata oprite insa deja sunt simtite cateva efecte datorate masurilor de preventie, cum ar fi:

  • Timpi de asteptare mult crescute la frontiere sau alte puncte de control
  • Capacitati de transport diminuate la firmele de profil
  • Posibile drumuri inchise, deci cresteri de lungimi de traseu al marfurilor

Toate acestea dau duc la posibile intarzieri in termenele enuntate in ofertele noastre, termene de livrare sau in cazuri exceptionale chiar si pret de livrare.

Pentru a diminua efectele negative posibile va rugam pe cat posibil sa va lansati comenzile din timp, luand o marja de siguranta de timp si/sau cantitate

Partenerii nostri externi ne informeaza regulat de schimbarile aparute, uneori de la ora la ora, si despre orice situatie ce are impact asupra procesului de achizitie – livrare catre DVS. Va vom informa in cel mai scurt timp posibil.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă