Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Intinsa este mai eficienta - Optibelt TT instrument de masurat intinderea curelei 23 Jan 2020

Intinsa este mai eficienta
Optibelt TT instrument de masurat intinderea curelei

Optibelt TT instrument de masurat intinderea curelei

Optibelt TT este utilizat pentru verificarea intinderii curelelor prin masurarea frecventei vibratiei, pe baza de unde electromagnetice si acceleratie.
Datorita constructiei compacte poate avea o functionalitate generala atat in proiectarea transmisiilor, in industria auto cat si pentru alte aplicatii tehnice.
Optibelt TT a fost conceput in asa fel incat sa poata fii folosit si in locuri greu accesibile, astfel devinind o solutie ideala pentru verificarea simpla a intinderii curelelor trapezoidale, dintate sau celor canelate longitudinal.

Optibelt TT instrument de masurat intinderea curelei

Utilizarea

Dupa pornirea aparatului acesta este pregatit pentru inregistrarea datelor masurate.
Capul de masurare trebuie pozitionat deasupra curelei in asa fel ca cele doua fascicule rosii LED emise de sensor sa se atinga. Curelei intinse i se aplica o vibratie cu ajutorul unui obiect sau atingand cu degetul. Dupa aceasta Optibelt TT incepe citirea datelor si afiseaza pe ecran rezultatele in Hertz (Hz).
Tipul curelei, starea sau culoarea acestuia nu influenteaza rezultatul masuratorii. Valorile ideale pentru intinderea curelelor se regasesc in cataloagele tehnice Optibelt sau din calculele programului CAP.

Avantajele utilizarii Optibelt TT

  • Mod de masurare fara interferente: EM – pe baza undelor electromagnetice AC: pe baza acceleratiei
  • Poate fi utilizat si in cazul distantelor axiale mari, datorita intervalelor mari a frecventei: EM: 6-600 Hz, AC: 1-16 HZ
  • Folosirea simpla a capului de masurat: doua fascicule rosii LED ajuta la pozitionare
  • In cazul utilizarii in locuri greu accesibile: capul de masurare este montat pe un brat flexibil, reglabil (in cazul masurarii EM) sau poate fii folosit cu ajutorul unui cablu lung de 250 mm (in cazul masurarii AC)
  • Ecranul aparatului cu lungimea de 58 mm si latimea de 43 mm este foarte vizibil, avand un fundal luminat
  • Suport USB pentru incarcare
  • Sistem automat de inchidere

Aveti intrebari?

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne cautati la numarul de telefon: 0264-302551 sau pe adresa de email: office@powerbelt.ro


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă