Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Roti pentru transmiterea miscarii de rotatie 17 Jan 2020

Roti pentru transmiterea miscarii de rotatie

Roti pentru transmiterea miscarii de rotatie.

Oferta nostra cuprinde o gama larga de roti pentru curele de transmisie. In aceasta gama variata puteti gasi roti pentru curele trapezoidale, roti pentru curele poly-V, roti pentu curele dintate, si variatoare de turatie. In cea ce priveste forma lor, rotile pot fi cu un alezaj tehnologic, sau cu alezaj finisat pentru diferite sisteme de fixare elastice. Totodata va oferim si aceste elemente elastice modern de fixare.

Roti pentru curele trapezoidale

Roti pentru curele trapezoidale

Rotile sunt confectionate conform standardelor DIN2211 – ISO 4183 (exceptand cele de profil C), se pot folosi pentru curlele inguste de tip SPZ – SPA – SPB –SPC (ISO 4184 DIN7753/1, pentru cele cu profil classic Z – A – C (ISO 4184 DIN2215) precum si la cele de tip american 3V – 5V – 8V (RMA – MPTA)
Rotile confectionate din fonta sunt recomandate pana la viteze mazime de 35 m/s peste acesta viteza se recomanda folosirea rotilor confectionate din otel.

Spre produse →

Roti pentru curele dintate

Roti pentru curele dintate

Cu ajutorul rotilor pentru curele dintate realizam transmiterea miscarii de roatatie fara alunecare.
Rotile de dimensiuniun mici sunt prevazute cu flanse laterele, pe cand cele mari se fac fara aceste flanse. Materialul rotilor difera in functie de tipul curelei dintate. Rotile de configuratie speciala se pot prelucra din bara dintata.

Spre produse →

Roti pentru curele Poly-V

Roti pentru curele poly-v

Intrunesc avantajele transmisiilor cu curele trapezoidale si curele late. Au capacitatea de a transmite puteri mari la diametre de roti relativ mici. In functie de diametrul rotii sunt disponibile in varianta cu alezaj initial si varianta cu bucsa conica.
Toate rotile sunt echilibrate conform UNI 4218-ISO1940 Material GG25 DIN1691

Spre produse →

Variatoare de turatie

Variatoare de turatie

Cu variatoarele de turatie putem obtine un reglaj continu a vitezei de rotatie la costuri relativ scazute. Insa din acest mod de functionare rezulta si o uzura mai accentuata a flancurilor variatorului, cea ce duce la limitarea domeniului de utilizare. Sistemul VAR este special construit ca sa elimine aceste inconveniente.

Spre produse →

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: 0264 334313
Email varga.j@powerbelt.ro sau varga.r@powerbelt.ro.


Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă