Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Roti rezistente la temperaturi ridicate 6 Aug 2019


Roti rezistente la temperaturi ridicateRoti rezistente la temperaturi ridicate

Dorim sa va prezentam din gama de produse Power Belt rotile din rasina fenolica pentru temperaturi ridicate. Rezistente la temperaturi cuprinse intre -20 / +300 grade Celsius aceste roti pot fi utilizate in industria de panificatie, industria alimentara respectiv in medii cu nivel de umezeala ridicat.


Aceste roti pot fi comandate cu lagar de alunecare ori rulment cu ace sau bile, cu suport / furca din otel sau INOX sau doar roata de baza fara suport.


Rotile monobloc sunt produse din rasina fenolica care ofera o rezistenta perfecta la rulare. Acestea se folosesc in principiu pe gresie sau ciment industrial. Rotile sunt produse cu diametre cuprinse intre 80 – 200 mm cu o varietate mare de suporti. Sunt rezistente la chimicale si datorita constructiei sunt usor de curatat. Putem oferi desene 3D respectiv fise tehnice in PDF.Roti rezistente la temperaturi ridicate Grupa 67

Roti rezistente la temperaturi ridicate
Grupa 67 – ( rasina fenolica)


SPRE PRODUSE →

Aveti intrebari?

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@powerbelt.ro sau telefon: 0264432448
Înapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă