Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Profiluri din aluminiu 6 Jun 2019


Profiluri din aluminiu


Profiluri din aluminiu

PROFILURI DIN ALUMINIU SI ACCESORII

Pe aceasta cale dorim sa va atragem atentia asupra noilor produse din gama Power Belt: profiluri din aluminiu si accesorii.

Explorati optiunile infinite oferite de aceste produse. Proiectati si construiti propriile structuri cu ajutorul profilurilor din aluminiu!

Din profilurile din aluminiu puteti construi: conveioare, structuri pentru masini industriale, mese de lucru, sisteme de rafturi, garduri de protectie, carucioare, baze rulante etc.Profiluri din aluminiu


Profiluri din aluminiu


Profiluri din aluminiu

Profilurile din aluminiu sunt produse prin extrudare. Caracteristica principala a structurilor construite din aceste produse este usurinta cu care pot fi miscate datorita masei aluminiului, oferind pe de alta parte o rigiditate buna si usurinta in modificarea structurilor datorita modularitatii. Pe langa profiluri oferim o gama larga de accesorii care au un rol important in constructia structurilor ( coltare, piulite speciale, capace, balamale, manere, picioare , roti industriale etc.) Elementele de legatura ofera posibilitatea de a construi aproape orice fel de structura si tot prin aceste elemente de legatura putem sa modificam cu usurinta structurile.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII VA RUGAM SA NE CONTACTATI!

Aveti intrebari?

Va rog sa ne contactati:office@powerbelt.ro
Sau: 0264432448
Contactati-ne cu incredereÎnapoi la pagina principală

Despre noi

Power Belt SRL este o companie inființată în 1999, cu capital integral privat, care a început activitatea comercială în domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastră de produse a cunoscut o continuă dezvoltare în perioada care a trecut, astfel încât astăzi avem o gama largă de produse din domeniul transmisiilor mecanice și ale altor produse industriale.

Mai multe detalii despre firmă