Selectați limba: Romana Magyar English Bulgara
Orar: 08.00 - 16.30 
Produse
Produse

 

Despre noi

Power Belt SRL este o companie infiintata in 1999, cu capital integral privat, care a inceput activitatea comerciala in domeniul curelelor de transmisie. Oferta noastra de produse a cunoscut o continua dezvoltare in perioada care a trecut, astfel incat astazi avem o gama larga de produse din domeniul transmisiilor mecanice si ale altor produse industriale.

In momentul de fata, in Romania, activam cu doua puncte de lucru (Cluj si Bucuresti), jucand un rol important pe piata transmisiilor mecanice si a altor produse industriale. Avand colaborare stransa si transporturi regulate cu companiile Power Belt din alte tari (Ungaria, Slovacia, Ucraina), putem asigura accesul facil al partenerilor nostri la toate produsele si serviciile noastre.

In atelierele noastre producem benzi transportoare si curele late poliamidice, oferim servicii la distanta, prelucram semifabricate metalice si asamblam componente. Partenerii nostri au acces la toate produsele si serviciile noastre si prin intermediul posibilitatilor on-line oferite de site-ul nostru www.powerbelt.ro

In fotografiile de mai jos dorim sa va prezentam sediul nostru central din Cluj-Napoca.